Portada > Notícies > Resum de la diada

L'Agrupació Excursionista de Granollers

Agenda d'actes

 1. Moià: Coves del Toll i Casa de Rafael de Casanovas (Cal apuntar-s'hi #)
  Dia i hora: diumenge 16/12/2018 de les 8:00 a les 15:00
  Lloc: Moià: Coves del Toll i Casa de Rafael de Casanovas (Cal apuntar-s'hi #)
  Organitza: Teresa M. / Mont P.
  Arxivat a: Matinals
 2. Bosc de Malhivern (La Garriga)
  Dia i hora: diumenge 23/12/2018 de les 8:00 a les 14:00
  Lloc: Bosc de Malhivern (La Garriga)
  Organitza: Xavier M./ Montse.B
  Arxivat a: Matinals

Veure tota l'agenda
Resum de la diada

31/05/2018

A 2/4 de 9 del vespre el President de l'Agrupació, Eduard Riera, inicia la Diada Social en la Salad'actes de l'Agrupació plena de gom a gom, agraïnt a totes les persones l'assistència a l'acte.Tot seguit, la vicepresidenta Alba Estapé resumeix els inicis de l'entitat des de la sevafundació l'any 1928 fins l'any 1985 amb la inauguració de l'actual seu de l'entitat.


El President de l'entitat comunica que la Junta de l'Agrupació ha decidit de deixar desertenguany el lliurament de la Placa d'Honor de l'Agrupació, no per manca de candidats ocandidates. Els dos motius principals son reformular i establir les bases de l'atorgament de laPlaca d'Honor, i fomentar la participació dels socis en les propostes d'otorgament davant de laJunta de l'entitat. amb aquesta decisió, la Junta vol aprofitar l'avinentesa per fer enguany elreconeixement públic a tots els socis i sòcies de l'entitat que amb la seva dedicació i entregavoluntària fan possible totes les activitats i, en definitiva, la vida de l'entitat.


Continua l'acte el secretari Domènec Collado amb el lliurament de les insignies de Plata alssocis amb 25 anys a l'entitat que enguany son: Xavier Bufí Ventura, Salvador Comas Castells,Guillem Mayoral Civil, Montse Perramon Cubells, Josep Ramos Martínez i Rosa Illa Pagès;segueix el President Eduard Riera amb el lliurament de les insignies daurades als socis amb 50anys a l'entitat, que enguany son Alfons Garcia Rojas, Lluïsa Salvador Tuset, i Jaume VenturaMañosa.
La Lluïsa Salvador fa una visió de l'activitat i fet més significatius dels darrers 50 anys del'entitat, entre les que es poden resumir la creació de la secció infantil, els cursos d'iniciació deles diferents seccions i disciplines, marxes com la Matagalls i l'Excursió Popular, i especialmentl'esforç magnífic de tots els socis en la compra de l'edifici que actualment és seu de l'entitat.


Finalitza l'acte amb unes breus projeccions de les activitats de l'any, la botifarrada pelsassistents, i el pastís commemoratiu dels 90 anys de l'entitat.

Arxius adjunts

 • (164 kB)
Arxivat a: AEG

Fer un comentari

És obligatori emplenar els camps marcats amb un asterisc. *

Escriu els caràcters de la imatge. *
 
gestordecontinguts.cat Web patrocinat per Perception Technologies L'Agrupació Excursionista de Granollers | Tel. 93 860 01 47 | C/ Corró, 10 Granollers