Portada > Primaveral de Cinema de Muntanya

L'Agrupació Excursionista de Granollers

Primaveral de Cinema de Muntanya

19a Primaveral de Cinema de Muntanya 2019

20:30 8/5/2019 RETURN TO MOUNT KENNEDY
20:30 15/5/2019 THIS MOUNTAIN LIFE
20:30 22/5/2019 Chaining Dream Peaks

 

RETURN TO MOUNT KENNEDY

Eric Becker. EUA. 2018. 80'

GRAN PREMI 2018 i Premi BOREAL al millor guió

El 1965 Jim Whittaker, primer americà al cim de l'Everest, va escalar per primera vegada un cim remot del Yukon, més tard anomenat Mt. Kennedy en honor del president dels Estats Units. En aquella primera ascensió hi va participar Robert Kennedy, germà del president i també assassinat. Els fills dels dos protagonistes intentaran reviure l'ascensió dels pares en un documental sobre l'amistat, els drets humans, el medi ambient i l'aventura.


THIS MOUNTAIN LIFE

Grant Baldwin. Canadà. 2018. 77'

Premi BBVA al millor film de Muntanya 2018 i Premi FEEC a la millor fotografia

Les emocions que provoquen els paisatges muntanyencs és universal i no tenen en compte edat, gènere, professió o el bagatge personal. La Martina i la seva mare Tania, de 60 anys, s'embarquen en una aventura de 6 mesos i 2300 km fins a Alaska a través de les muntanyes. Una congregació de monges, un fotògraf enterrat per una allau, un apassionat alpinista, un artista de la neu o una parella que hi viu des de fa 50 anys, què porta a tota aquesta gent a sacrificar-ho tot per viure enmig de les muntanyes?Chaining Dream Peaks

Adrià Martínez. Catalunya. 37'

Aquest documental, anomenat “Chaining Dream Peaks” tracta l’ascensió dels quatre gegants dels Alps de forma consecutiva. A continuació adjuntem informació del projecte.

El protagonista del documental és Genís Zapater, corredor de muntanya i alpinista que es planteja el repte d’encadenar els quatre gegants dels Alps de manera consecutiva. El mont Blanc, el Gran Paradiso, el Cervino i el Monte Rosa. Juntament amb un modest equip de rodatge es realitzen les ascensions de la forma més pura que considerem, pujant els cims de manera ràpida, sense pernoctar sempre que puguem i utilitzant el mínim transport possible entre muntanyes.

 

Els tràilers:

Return to Mt Kennedy

This is Mountain life

Chainin Dream Peaks

 
gestordecontinguts.cat Web patrocinat per Perception Technologies L'Agrupació Excursionista de Granollers | Avís legal - Política de privacitat | Tel. 93 860 01 47 | C/ Corró, 10 Granollers