Portada > Notícies > L’AEG assoleix l’Elbrus, el cim més alt d’Europa.

L'Agrupació Excursionista de Granollers

L’AEG assoleix l’Elbrus, el cim més alt d’Europa.

24/07/2019

Carles Garcia membre de l’AEG va assolir el cim de l’Elbrus el passat 17 de juliol.

La sortida es a l’1 de la matinada des del refugi a 3.877 metres. Fa molt vent. Després de 9 hores de pujada, fent un desnivell de 1.765 metres, lluitant amb el vent, l’alçada i el cansament, arribem al cim de l’Elbrus de 5.642 metres, el cim més alt d’Europa.Hi estem uns minuts, el vent quasi be ens tomba.

El Caucas esla serralada muntanyenca que està situada entre el mar Caspi i el mar Negre fent frontera entre Rússia i Georgià. Té varis cims de 5.000 metres. El cim més alt es l’Elbrus. Es un volcà extingit amb dues puntes. No té gaire dificultat tècnica. L’únic inconvenient es la seva alçada, que amb poca aclimatació requereix un esforç suplementari, i les condicions climatològiques, on normalment fa bastant vent, com va ser el cas el dia de fer cim.

Altres membre de l'AEG també han assolit l'Elbrus.

Arxivat a: AEG

Fer un comentari

És obligatori emplenar els camps marcats amb un asterisc. *

Escriu els caràcters de la imatge. *
 
gestordecontinguts.cat Web patrocinat per Perception Technologies L'Agrupació Excursionista de Granollers | Avís legal - Política de privacitat | Tel. 93 860 01 47 | C/ Corró, 10 Granollers