Portada > Notícies > Llum i Llibertat

L'Agrupació Excursionista de Granollers

Llum i Llibertat

03/09/2019

L'AEG participarà el proper 10 de setembre a la iniciativa "Llum i llibertat" http://www.llumillibertat.cat/, promoguda la FEEC, en la que es volen il·luminar 131 agulles de Montserrat per homenatjar els 131 presidents de la Generalitat durant tota la nit.

L'AEG ha llogat una agulla , el frare Amadeu , hi hauran una cordada que dormira a dalt , màxim 4 persones , es necessitarà gent per portar material i participar de l'acte.

L'excursió fins al'agulla és d'uns 4 km i 200m de desnivell, per la magnífica zona d'agulles i una bona excusa per passar la tarda del dia 10.

Per ajudar a portar el material cal ser a les 17h com a màxim se sortirà del pàrquing de can Maçana , per anar al coll de Porc/Port.  Passant per la Portella, i el refugi d'Agulles , ambient festiu garantit .

 

També hi ha el sopar organitzat per la FEEC :         INSCRIPCIÓ OBERTA A TOTHOM PER CONTEMPLAR L'ENCESA DE FARELLS + SOPAR (10 de setembre):

Per a totes aquelles persones interessades a participar d'aquesta iniciativa i contemplar conjuntament l'encesa dels farells amb unes vistes privilegiades des de Montserrat i gaudir conjuntament d'un sopar popular, a través d'aquest enllaç podran veure el programa i comprar el tiquet del sopar.

http://inscripcions.feec.cat/index.php?arxiu=fitxa_esdeveniment&id_esdeveniment=763

 

Els millora miradors per la vetllada: instamaps.cat/

Arxivat a: AEG, Escalada (SEDEG), Rocòdrom

Fer un comentari

És obligatori emplenar els camps marcats amb un asterisc. *

Escriu els caràcters de la imatge. *
 
gestordecontinguts.cat Web patrocinat per Perception Technologies L'Agrupació Excursionista de Granollers | Avís legal - Política de privacitat | Tel. 93 860 01 47 | C/ Corró, 10 Granollers