Portada > Notícies > NOVES FAQS PLA D'OBERTURA COVID-19

L'Agrupació Excursionista de Granollers

NOVES FAQS PLA D'OBERTURA COVID-19

22/11/2020

En aquest enllaç i aquesta infografia trobareu la informació relacionada amb el TRAM 1 d'obertura. Aquest tram entra en funcionament a partir d'aquest dilluns 23 de novembre a les 6h i tindrà una durada de 15 dies mínima. En aquesta notícia publicada al web de la FEEC trobareu també l'enllaç a les preguntes freqüents de la SGEAF i al DOGC publicat des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

 

https://www.feec.cat/actualitat/noticies/com-afecta-el-pla-dobertura-progressiva-a-les-activitats-de-muntanya/

 

"Les instal·lacions esportives, com els rocòdroms, podran obrir amb un aforament màxim del 50% i control d’accés les situades a l’aire lliure, mentre que en les instal·lacions cobertes l’aforament màxim serà del 30% i amb cita prèvia, garantint la ventilació dels espais. No està permès l’ús de vestidors."

Arxivat a: AEG

Fer un comentari

És obligatori emplenar els camps marcats amb un asterisc. *

Escriu els caràcters de la imatge. *
 
gestordecontinguts.cat Web patrocinat per Perception Technologies L'Agrupació Excursionista de Granollers | Avís legal - Política de privacitat | Tel. 93 860 01 47 | C/ Corró, 10 Granollers