Portada > Notícies > Magic Line de Sant Joan de Déu

L'Agrupació Excursionista de Granollers

Agenda d'actes

 1. Excursió Popular de Granollers (15 km - 200 m desnivell)
  Dia i hora: diumenge 12/12/2021 de les 8:00 a les 14:00
  Lloc: Excursió Popular de Granollers (15 km - 200 m desnivell)
  Organitza: A.E.G.
  Arxivat a: Matinals
 2. Corriols de la Roca (12 Km 240 m desn. Cal dur alguna cosa per al vermut)
  Dia i hora: diumenge 19/12/2021 de les 8:00 a les 14:00
  Lloc: Corriols de la Roca (12 Km 240 m desn. Cal dur alguna cosa per al vermut)
  Organitza: Miquel R. / Vilma
  Arxivat a: Matinals

Veure tota l'agenda
Magic Line de Sant Joan de Déu

20/05/2021

Cada any des de Obra Social Sant Joan de Déu organitzem una caminada popular, no competitiva en la que es participa en equip, a favor de les persones més vulnerables. La Magic Line Sant Joan de Déu és una mobilització solidària que, a través de l’esport i la cultura, pretén transmetre valors i incrementar la implicació ciutadana en la millora social. El seu objectiu és sensibilitzar i captar fons a favor de projectes de recerca i atenció a persones en situació de vulnerabilitat (sense llar, discapacitat intel·lectual, salut mental, dependència, infància hospitalitzada, persones refugiades...) ateses als centres de Sant Joan de Déu.

Aquest any la Magic Line de Sant Joan de Déu ha hagut de canviar el format. Ens hem reinventat per no deixar de fer la nostra caminada que aplega tantes voluntats solidàries i que després de l’any tant dur que ens ha tocat viure, i que encara vivim, no volíem que l’esperit solidari que mou aquesta acció quedés a casa. Aquest any la Magic Line es farà des d’on es vulgui i amb grups bombolla. L’objectiu és fer arribar la Magic Line tant lluny com sigui possible.  https://www.youtube.com/watch?v=CdVZ3VrWmVU&t=3s

 

Us animem a que participeu de forma activa i solidària a la Magic Line, i que finalment el dia 13 de juny camineu amb nosaltres per les persones vulnerables i/o en situació de risc d’exclusió que atenem a Sant  Joan de Déu.

Si voleu saber més coses: http://www.magiclinesjd.org/ca/faqs

Les inscripcions ja estan obertes a http://www.magiclinesjd.org/ca

Arxivat a: AEG

Fer un comentari

És obligatori emplenar els camps marcats amb un asterisc. *

Escriu els caràcters de la imatge. *
 
gestordecontinguts.cat Web patrocinat per Perception Technologies L'Agrupació Excursionista de Granollers | Avís legal - Política de privacitat | Tel. 93 860 01 47 | C/ Corró, 10 Granollers