Portada > SOBRE L'AEG

L'Agrupació Excursionista de Granollers

Agenda d'actes

 1. "Espinavell - Coll Pregó - Puig de la Clapa - Basses de Puig Sec - Torre del Mir" (13.5 Km. 600m Desnv. Moderada)
  Dia i hora: diumenge 02/06/2024 de les 7:00 a les 19:00
  Lloc: "Espinavell - Coll Pregó - Puig de la Clapa - Basses de Puig Sec - Torre del Mir" (13.5 Km. 600m Desnv. Moderada)
  Organitza: Andrés / Maria
  Arxivat a: Matinals
 2. Gorgs de la riera de Merlès i del Molí (14,5 Km. 340 m desn. Moderada)
  Dia i hora: diumenge 09/06/2024 de les 7:00 a les 19:00
  Lloc: Gorgs de la riera de Merlès i del Molí (14,5 Km. 340 m desn. Moderada)
  Organitza: Jordi C./ Àngels R.
  Arxivat a: Matinals
 3. Volta la Pedraforca (18 Km. 670m desnv. dificultat Moderada)
  Dia i hora: diumenge 16/06/2024 de les 7:00 a les 19:00
  Lloc: Volta la Pedraforca (18 Km. 670m desnv. dificultat Moderada)
  Organitza: Gloria / Simó
  Arxivat a: Matinals

Veure tota l'agenda
SOBRE L'AEG

L'Agrupació Excursionista de Granollers, entitat nascuda el 1928 a la nostra ciutat, ha estat des d'aleshores dedicada a la divulgació de l'excursionisme, en els vessants esportius i culturals. Importants granollerins n'han format part des del seu inici.
Si t'agrada el muntanyisme, l'espeleologia, l'escalada, la bicicleta tot terreny, el contacte amb la natura, l'Agrupació Excursionista de Granollers t'ofereix molts serveis, i tu podràs dur a terme la teva activitat amb la gent que també viu la muntanya.

Activitats

L'any 2003, no ha de ser un punt i apart sinó un punt i seguit d'aquest dinamisme constant que ha estat present al llarg d'aquests 75 anys.
Els excursionistes i socis de l'AEG estem d'enhorabona. L'Agrupació Excursionista de Granollers, celebra el seu 75è aniversari. Fa una pila d'anys una colla d'amics que compartien les mateixes afeccions, van decidir unir-se per formar una nova entitat, l'AEG. Eren dalt del cim del Sui, al seu estimat Montseny. Al cap de poc i després dels tràmits administratius, els 7 de març de 1928 quedava oficialment constituïda la nostra entitat, que ben aviat seria bressol de moltes iniciatives culturals i esportives de la ciutat.
L'activitat al llarg de l'any no para en cap moment i l'arribada de nous socis de totes les edats ens encoratge a realitzar més cursos d'iniciació, campaments infantils, travesses, excursions i conferències, premis literaris i marxes, campionats de ping-pong i xerrades, exposicions i cicles de cinema de muntanya, passejades populars i marxes de resistència, en definitiva una llarga llista d'actes i activitats, no solament pels quasi 550 socis que formen l'Agrupació, sinó per tot un col.lectiu d'incondicionals, que encara que no siguin socis, assisteixen als esdeveniments de l'entitat.

 

 
gestordecontinguts.cat Web patrocinat per Perception Technologies L'Agrupació Excursionista de Granollers | Avís legal - Política de privacitat | Tel. 93 860 01 47 | C/ Corró, 10 Granollers